Första inlägget

13 mars, 2020

I somras följde jag några av mina gamla bowlingvänner som genomförde en halv iron man:

1,9 km simning i öppet vatten

90,1 km cykling

21,1 km löpning

Det ska jag klara innan jag fyller 50! (2026) Och jag ska göra det genom att lyssna på min kropp och använda de kunskaper jag fått som andningsinstruktör, lymfmassör och lymfolog. Jag ska sakta men säkert stärka mig inifrån och ut med fokus på rätt andningsteknik, immunförsvar och avgiftning. Det gör jag genom:

– skapa positiv energi och god självkänsla

– motionera utefter vart min kropp är just den dagen

– skapa goda sömnvanor

– medveten andning och förbättra andningsutrymmet

– äta kost och näring som bygger upp och inte belastar

– leva och njuta tillsammans med familj och vänner

För lite mer än 20 år sedan gick jag all in och satsade helhjärtat på bowling, jag skulle bli bland de bästa i världen. Men jag hade för bråttom, missade de små värdefulla stegen och återhämtning. Och jag hade för mycket oro och obearbetade trauman inom mig. Det slutade med ett par kraschar och lång tid med låg energi och för mycket aktivitet så fort jag skrapat ihop lite energi. Den här gången ska jag ge mig tid, göra 80% rätt och ta vara på livet. Hey ho, lets go! 

Läs mer…

10-årsjubileum

10-årsjubileum

I februari 2022 var det tio år sedan jag slutade röka. Jag sa till mig själv att jag från och med nu ska försöka vara...

Min väg är inte din väg…

Min väg är inte din väg…

... men kanske inspiration till din väg. Jag jobbar med att hjälpa människor stärka sitt immunförsvar och sin hälsa...