Låt oss stå tillsammans för valfrihet

4 december, 2021

Till dig som begär att andra ska ta läkemedel för att skydda dig och tycker det är rimligt att begränsa möjligheten att delta i olika sammanhang för att man valt att avstå från att ta läkemedel.

Ställ dig frågan: Vad har jag själv gjort för att stärka mitt immunförsvar naturligt idag, igår och den senaste tiden?

Om du inte har gjort vad du kan för att stärka dig själv är det heller inte rimligt att begära att någon ska få något insprutat i sin kropp mot sin vilja för din skull, det gäller även barn.

Exempelvis:

  • Goda sovvanor, gärna mellan ca 21-05. Tejpa munnen, för att även vara säker på att andas genom näsan hela tiden du sover. Vilket är ca en tredjedel av dygnet.
  • Motion och rörelse efter din egna kropps förutsättningar. För hård träning kan i många fall bli en belastning och ingen rörelse alls stagnerar alla flöden i kroppen.
  • Det behövs balans mellan aktivitet och återhämtning. Är vi ständigt aktiva så kan det bli en belastning för systemet, hur roliga aktiviteter vi än har. Balansera t.ex. med dagliga andningsövningar, promenader, vila eller meditationer.
  • Frisk luft dagligen. Vi är inte gjorda för att vara inomhus hela tiden.
  • Inre trygghet, självkänsla och positivt tänkande.
  • Bearbeta trauman och känslomässiga blockeringar.
  • Kost och näring som ger kroppen fina byggstenar. Så att den enkelt kan hantera utrensning och avgiftning.
  • Kroppsvårds- och hushållsprodukter utan belastande kemikalier.
  • Återfukta kroppen med vatten, grönsaker och andningsövningar.
  • Våga vara här och nu och njut av livet på ditt sätt.

Den som väljer att ta läkemedel ska göra det i tron att det stärker sin egen hälsa efter att ha blivit väl informerad om eventuella biverkningar och även blivit informerad med andra möjliga alternativ för att stärka hälsan. Som det är nu får vi inte ens den valmöjligheten för att man inte tar in och presenterar olika forskares åsikter. Vi tvingas in i en sanning som valts åt oss.

Virus med dess mutationer har alltid funnits och kommer alltid finnas. Är det verkligen rätt väg att gå att tvinga och begränsa människor?

Detta har ju pågått en lång tid nu. De enda rekommendationerna som varit bra för allmänhälsan är att stanna hemma när du är sjuk (på riktigt) och att ta bort karensdagen så att människor har större möjlighet att ta sig råd att stanna hemma och ta hand om sig. De andra försvagar befolkningen sakta men säkert. Var är ovanstående rekommendationer från myndigheterna? Varför syns inte de i media? Och varför läggs det inte enorma summor på att förenkla för oss skattebetalare att välja mer sunda, hälsosamma och hållbara vanor?

Var är de rejäla insatserna för att stärka upp IVA, akut, förlossningsvård och andra hårt belastade avdelningar?

Var är resurserna som kan läggas på alternativa behandlingar och åtgärder som både avlastar den idag ansträngda sjukvården samt många gånger förmodligen är mer kostnadseffektiva och hälsosamma?

Ställ dig också dessa frågor: Är alla som avstår och väljer en svår väg mot strömmen bara bångstyriga och elaka? Eller kan det vara så att det kan tänkas ligga någonting bakom valet att ta denna svåra väg?

Är det inte märkligt att de som väljer en naturlig väg anses vara farliga och hotfulla?

Varför har läkemedelsspåret monopol på hälsa? Om regering och myndigheter verkligen värnade om folkhälsan så skulle allt vara lika tillgängligt och du som individ skulle ha valfri vård på riktigt.

Mitt tidigare inlägg http://tobisakliniken.se/2020/07/16/restriktioner-och-reflektioner/

211203 är 45 personer inlagda på IVA (som mest har det varit straxt under 600) och 300 personer inlagda på slutenvård i hela Sverige.
https://www.svt.se/datajournalistik/corona-i-intensivvarden/
2019 hade vi 526 intensivvårdsplatser totalt i hela landet https://www.svt.se/nyheter/inrikes/iva-platserna-sinar-i-landet-stor-osakerhet-om-platserna-kommer-racka

På 1990-talet hade vi ca 4500 IVA-vårdplatser.

211203 har 16 097 826 doser covidvaccin delats ut gratis. Om de hade kostat lika mycket som TBE-vaccin (mellan 300-400kr) för individen att ta dessa så hade sjukvården fått in minst 4 829 347 800 för att stärka upp vården som ska finnas tillgänglig för ALLA oavsett hur man tar hand om sig.

Vad kostar administrationen kring vaccinering och tester? Resurser som istället kunnat läggas på att stärka upp på de avdelningar där det behövs förstärkning och bättre arbetsmiljö.

https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2021/06/fa-sjukhus-uppger-att-de-behovt-prioritera-hardare-pa-iva/


Här är en bra sammanfattad video på ca 15 minuter med statistik hämtad från: SCB, Socialstyrelsen, Svenska intensivvårdsregistret, Läkemedelsverket och Folkhälsomyndigheten.

youtu.be/4ZvNzhN3x74


Intervju med en läkare Hanna Åsberg, en av initiativtagarna till botasverige.se

Brevet som Bota Sverige skickade ut kan du läsa här: https://4health.se/lakarnas-brev-till-vara-myndigheter-om-pandemin


”Jag vill avlasta vården samt att bidra till en friskare befolkning.” Här i del 1 av 2 delar Peter Wilhelmsson, som är naturläkare (SNLF), näringsmedicinare och funktionsmedicinsk terapeut, med sig om sina funderingar och åsikter kring den pågående vaccineringen.
https://ekoappen.se/covid-2021-och-framat-utmaningar-for-friskspridning-del-1/


Jag är för att du och jag och alla andra ska få behålla våra grundläggande rättigheter att få bestämma över våra kroppar själva, få ha egna åsikter och vara fria att yttra oss!

Hang on to love

Läs mer…

Lymfsystemet – kroppens avlopp

Lymfsystemet – kroppens avlopp

Hjärtat pumpar ut blodet med näring och vätska i kroppen och en del vätska går tillbaka via venerna medan en del går...

Lägesrapport 1

Lägesrapport 1

Hur ser det ut i dagsläget för att jag om ca 6 år ska klara av en halv Iron man? Simma i öppet vatten: När jag var...