Ta reda på mer

I den komplementära och alternativa världen finns en hel massa människor som jobbar med att stärka hälsan naturligt. Här hittar du mina inspirationskällor, samarbeten och olika media som jag råkat på.

Underbart att vi jobbar som kollegor och med fördjupad kunskap om lymfsystemet oavsett vad vi gör för behandling.

www.lymfmassoreriblekinge.se

Lymfologer utbildade av Anna Hallén, fantastiska kollegor i hela landet. Hitta den som passar just dig om du vill fördjupa dig och få förståelse om lymfsystemet och allt runtomkring och hur det hänger ihop.

En ideell förening för hälsoföretagare i södra Sverige som inspirerar till ”Bättre hälsa för alla” www.wellnetwork.se

Mina främsta inspirations- och kunskapskällor

Och framförallt har jag lärt mig genom mina egna erfarenheter och utbildningar, mina underbara kunder och min fantastiska familj!

Poddar

4health med Anna Sparre – En podcast om hälsa och hur kroppen fungerar.

Johannes Hansen ger dig mentala verktyg och påminner dig om att du behöver utmana dig själv för att utvecklas som människa. Han är rådgivare och författare till fyra böcker.

Så in i själen med Agneta SjödinI min nya podd ”Så in i Själen” kommer samtalen med mina gäster handla om hur deras resa har sett ut, hur de har funnit sätt och verktyg för att må bra, hitta balans och funnit ett lugn i sig själva och i sin själ. Målet med samtalen i den här podden är att få dig som lyssnar att komma i kontakt inåt, att hitta ett sätt att bygga upp en bra och kärleksfull relation till dig själv och din själ. Jag hoppas att ni vill vara med mig på den här resan! Den kommer bli härlig, känslosam, innerlig, närvarande och äkta. Och som det sagts: ”Det är svårt att finna lyckan inom sig, men det är omöjligt att finna den någon annanstans”. Den viktigaste resan börjar inom dig – i djupet av din själ.

Fasciaguiden är en podcast om kroppen, om ny forskning och om en förändrad syn på hälsa värk och smärta
Just nu pågår en global revolution inom anatomisk forskning, som i grunden förändrar vår syn på människokroppen.
Det handlar om Fascia, ett nätverk av bindväv utan början och slut, som omsluter allt i kroppen, från muskler och skelett, till organ och celler
Fasciaguiden finns för att ge kunskap om kroppen på ett enkelt sätt
Det är en podcast om vetenskap och beprövad erfarenhet, om filosofi och nya insikter, om praktisk tillämpning av ny forskning och om de små sakerna som gör skillnad för ditt välmående