Varför lymfbehandling?

 

Jag tycker att det är det bästa sättet att utgå ifrån för att stärka immunförsvaret och den allmänna hälsan naturligt. Du lär känna din kropp och sinne på ett nytt sätt och vi jobbar MED systemet så att alla delar hänger med.

Att börja ta hand om sig måste få ta tid, det finns ingen snabb väg. Var ödmjuk inför att det förmodligen tagit väldigt många år att skapa symptomen du har idag och att din kropp och alla organ behöver tid för att rensa ut och bygga upp. Alla nedanstående vägar är bra, vilken passar i ditt liv på din bättringsväg? Det viktigaste är att du börjar vara snäll mot dig själv och börjar gå i rätt riktning.

Det är svårt att säga hur lång tid det tar generellt att komma i form och ha en skapligt symptomfri tillvaro. Alla är unika, har olika förutsättningar, bakgrund och personlighet.

Ju bättre förutsättningar du skapar, desto snabbare ger det resultat. Tänk om du som otränad förväntar dig att bli så vältränad att du ska kunna delta och vara med att kriga i toppen på en fitnesstävling inom en eller ett par månader. Det är inte helt realistiskt. Det är inte heller realistiskt att du ska förbättra en joggingtur på 5 km eller en mil genom att jogga en gång i månaden.

Var snäll mot dig själv, lägg förväntningarna och insatsen på samma ribba. Behöver du ta små steg eller är du redo och har möjlighet att göra en större insats på en gång?

 

Oavsett vad du har för förutsättningar och vilken väg du tar vill jag hjälpa dig med:

  • Andning
  • Lymfsystem
  • Lever, Njurar och tarmar
  • Sömnen
  • Motion och återhämtning
  • Självkänslan – hantera livet – njuta av nuet och göra det bästa av det du har idag
  • Kosten – rätt byggstenar för att hjälpa Lymfsystem, Lever, Njurar och Tarmar

Naturligt och enkelt för en hållbar framtid.

1. Jag rekommenderar
Börja med lymfmassage 3 gånger inom en månad för att kicka igång systemet.
Fortsätt sedan från 1 gång i veckan till var åttonde vecka samtidigt som vi pratar om hur kroppen fungerar och hur du kan göra i din vardag för att hjälpa kroppen bli starkare.
Vi tar saker i din takt och pratar om saker som du är redo att ta till dig.

2. För dig som vill ta hand om dig emellanåt
Kom på lymfmassage, regndroppsmassage eller friskvårds- och idrottsmassage varannan-var tredje månad.

3. Nyfiken?
Prova en behandling en gång och få med dig tips på egenvård.

Eller boka en hälsokonsultation antingen på plats eller via telefon eller skype.

4. Budget – kom igång
Börja med att prova andullationsbädden. Detta är en fantastisk, snabb och prisvärd behandling. Det finns 20 olika program som stimulerar och lossar på spänningar och blockeringar på olika sätt, vilket hjälper flödena i kroppen. Att ha bra flöden och minimalt med blockeringar är en förutsättning för ett starkt immunförsvar.

Jag använder den själv 1-2 gånger per vecka numera och känner att det hjälper återhämtning, dämpar smärta och ger energi.
I Tyskland används de av läkare som ett bra komplement i olika behandlingar, det finns flera 2-veckorsprogram för t.ex. fibromyalgi, artros, diskbråck eller lymfflöde. I dessa program så behandlas man 2-3 gånger per dag, vilket är orimligt om du inte har en egen andullationsbädd hemma.
Därför har jag lagt upp olika möjligheter för att underlätta för dig att ta dig tid för denna effektiva och sköna behandling. På ditt sätt och med dina behov och förutsättningar.

 5. För dig som är redo att hoppa: 

Långsiktig detox för att stärka avgiftningssystem och immunförsvar

Vi kan lägga upp en behandlingsplan på 3-4 månader. Du blir förmodligen inte helt symptomfri på så här kort tid, men du hjälper kroppen att få igång funktioner och gör en utrensning i långsam takt så alla organ och system hänger med.

ERBJUDANDE – Boka minst 6 behandlingar (massage, akupressur eller hälsokonsultation) under en 12-veckors period och få 10% rabatt!

När du bokar en hälsokonsultation emellanåt så vi kan stämma av hur det går om du valt att göra ett mer ingående upplägg med mig. Du får även möjlighet att gå igenom lymfyogan, andningsövningar eller andra övningar i lugn och ro på en hälsokonsultation.

För dig som har möjlighet och/eller behov så kan det vara bra att boka varje vecka den första tiden.