Varför lymfbehandling?

 

Det är en skonsam och skön behandling. Jag tycker att det är det bästa sättet att utgå från lymfsystem och andning för att få igång avgiftningssystemet och stärka immunförsvaret och den allmänna hälsan naturligt. Du lär känna din kropp och sinne på ett nytt sätt och vi jobbar MED systemet så att alla delar hänger med.

Att börja ta hand om sig måste få ta tid, det finns ingen snabb väg. Var ödmjuk inför att det förmodligen tagit väldigt många år att skapa symptomen du har idag och att din kropp och alla organ behöver tid för att rensa ut och bygga upp. Alla nedanstående vägar är bra, vilken passar i ditt liv på din bättringsväg? Det viktigaste är att du börjar vara snäll mot dig själv och börjar gå i rätt riktning.

Hur lång tid tar det?

Det är svårt att säga hur lång tid det tar generellt att komma i form och ha en skapligt symptomfri tillvaro. Alla är unika, har olika förutsättningar, bakgrund och personlighet.

Ju bättre förutsättningar du skapar, desto snabbare ger det resultat. Tänk om du som otränad förväntar dig att bli så vältränad att du ska kunna delta och vara med att kriga i toppen på en fitnesstävling inom en eller ett par månader eller att du ska förbättra en joggingtur på 5 km eller en mil genom att jogga en gång i månaden. Det är inte helt realistiskt.

Var snäll mot dig själv, lägg förväntningarna och insatsen på samma ribba. Behöver du ta små steg eller är du redo och har möjlighet att göra en större insats på en gång?

 

Oavsett vad du har för förutsättningar och vilken väg du tar vill jag hjälpa dig med:

  • Andning
  • Lymfsystem
  • Lever, Njurar och tarmar
  • Sömnen
  • Motion och återhämtning
  • Självkänslan – hantera livet – njuta av nuet och göra det bästa av det du har idag
  • Kosten – rätt byggstenar för att hjälpa Lymfsystem, Lever, Njurar och Tarmar

Naturligt och enkelt för en hållbar framtid.

1. Jag rekommenderar
Börja med lymfmassage 3 gånger inom en månad för att kicka igång systemet.
Fortsätt sedan från 1 gång i veckan till var åttonde vecka samtidigt som vi pratar om hur kroppen fungerar och hur du kan göra i din vardag för att hjälpa kroppen bli starkare.
Vi tar saker i din takt och pratar om saker som du är redo att ta till dig.

2. För dig som vill ta hand om dig emellanåt
Kom på lymfmassage, friskvårdsmassage eller annan behandling för återhämtning varannan-var tredje månad.

3. Nyfiken?
Prova en introduktionsmassage på 30 eller 60 minuter.

4. Budget – kom igång
Börja med att prova andullationsbädden. Detta är en fantastisk, snabb och prisvärd behandling. Det finns 20 olika program som stimulerar och lossar på spänningar och blockeringar på olika sätt, vilket hjälper flödena i kroppen. Att ha bra flöden och minimalt med blockeringar är en förutsättning för ett starkt immunförsvar.

Jag använder den själv 1-2 gånger per vecka numera och känner att det hjälper återhämtning, dämpar smärta och ger energi.
I Tyskland används de av läkare som ett bra komplement i olika behandlingar, det finns flera 2-veckorsprogram för t.ex. fibromyalgi, artros, diskbråck eller lymfflöde. I dessa program så behandlas man 2-3 gånger per dag, vilket är orimligt om du inte har en egen andullationsbädd hemma.
Därför har jag lagt upp olika möjligheter för att underlätta för dig att ta dig tid för denna effektiva och sköna behandling. På ditt sätt och med dina behov och förutsättningar.
Mer om andullationsbädden

 5. För dig som är redo för att lägga upp en plan: 

Långsiktig detox för att stärka avgiftningssystem och immunförsvar

Vi lägger tillsammans upp en behandlingsplan på 3-4 månader. Du blir förmodligen inte helt symptomfri på så här kort tid, men du hjälper kroppen att få igång funktioner och gör en utrensning i långsam takt så alla organ och system hänger med.
Sen följer vi upp och gör en ny plan, alltid utefter dina förutsättningar.

ERBJUDANDE – Boka minst 6 behandlingar (massage, akupressur eller hälsokonsultation) under en 12-veckors period och få 10% rabatt!

För dig som har möjlighet och/eller behov så kan det vara bra att boka varje vecka den första tiden.

 

Kundrecensioner

Jag känner att min kropp har bättre genomströmning. Och en punkt fylld av gammal ilska fick lämna kroppen. Det hjälpte hela min högra axel. Tack Anette för en så härlig stund och bra behandling.

Kundrecensioner

Den var väldigt bra. Nettan förklarade så bra hur man kan göra själv för att hjälpa lymfsystemet.

Kundrecensioner

Fantastisk skönt och lyxigt med Nettans lymfmassage. En gång var fjortonde dag hjälper mig som har lymfödem.

Kundrecensioner

Nettan lyssnar alltid in vad man behöver och låter en vara den man är. Allt i min takt. Är glad att jag har hittat lymfmassage!

Kundrecensioner

Alltid lika nöjd när jag går därifrån. Nettan är riktigt duktig. Med fasta handalag löser hon upp knutar och man riktigt känner hur lymfflödet får sig en skjuts (om man nu kan känna det).

Kundrecensioner

Proffsig,trygg,pedagogisk och serviceminded! 5 av ⭐️Tack Nettan

Imponerande förändringar

Det finns inga snabba lösningar för den som vill skapa sig ett sunt och hållbart levnadssätt. Det är heller inte bara en aktivitet, behandling, produkt eller piller som är lösningen. Boven till symptomen är heller inte det som utlöste besvären utan många olika belastningar under lång tid som samlats på hög tills systemet inte orkar hålla emot längre.

Det ”normala” sättet vi lever idag belastar mer än avlastar.

Däremot går det fortare ju fler bra saker du gör för att ta hand om dig. Men ha inte för bråttom, du vill att det ska vara hållbart. Lär känna dig själv och gör förbättringar i din takt, på ditt sätt, så att hela du hänger med.

Nedan följer stora förändringar som jag känt på kunder mellan två nära behandlingar eller på kunder som kommer varannan vecka under en längre tid och samtidigt själv jobbar med förändringar:

Socker

En äldre kund slog vad med sin son om att göra uppehåll med socker. Det gjorde märkbar skillnad i vävnad och flöde på bara några veckor.

Promenader med andning genom näsan och med diafragma/mage

Att gå från enbart hundpromenader (som bara i sig är otroligt läkande om man stannar upp i nuet och njuter av naturen samtidigt) till att även lägga till 2×45 minuter promenader per dag gjorde en enorm skillnad både just då och fortsättningsvis även om just det mönstret bara höll i sig några månader. Personen kom upp i en annan energinivå och hittade även andra positiva vägar för återhämtning och läkning.

En veckas yogaretreat

En vecka med bara yoga, meditation, andningsövningar och hälsosam kost kan verkligen göra snabba och positiva förändringar i kroppen.

På resa är det lätt att koppla bort allt annat runtikring och fokusera på återhämtning och läkning så det gäller att ta med sig hållbara och lagom upplägg för en bra lägsta nivå när livet och vardagen kommer in i bilden igen.

Var det så här enkelt

En kund som provat ”allt”, sökt hjälp på flera håll och hade stor fokus på viktminskning och lite låg dos tålamod gjorde kunden även förändringar i sin vardag i samband med regelbundna lymfbehandlingar under längre tid. De viktigaste förändringarna för denna person är 100% bort med gluten och socker, jobba på att vara självsnäll och en egen ihopsatt 5-minutersyoga varje morgon.

Det var underbart att från att i början höra henne undra hur lång tid det skulle ta (vilket är omöjligt att säga, alla är olika belastningar och har olika mycket möjlighet och förutsättningar) till att efter några månader höra ”Var det verkligen så här lätt?!?”

Bearbetning, förlåtelse och att känna att du har din plats i livet

Jag har både på mig själv och kunder märkt stor skillnad fysiskt vid själavård som t.ex. acceptans och förlåtelse av olika händelser eller hur vi hanterar nuet och när vi känner oss behövda och i huvudsak gör något som betyder mycket för oss.