Här presenterar jag de behandlingar jag ger så att det ska bli lättare för dig att välja, både behandlingar och upplägg.

Jag vet att regelbundna behandlingar gör gott och sätter igång kroppens självläkning. Det är något jag själv upplever och ser på mina kunder som kommer hit regelbundet.
Kommer de olika flödena i kroppen igång, så som lymfflöde, andningen och energiflödet, så får kroppen också hjälp att få igång olika funktioner. En frisk kropp utan svullnad, stelhet och smärta behöver bra flöden.

Läs mer på Varför lymfbehandling?

Mina lymfbehandlingar utgår från lymfmassage och jag använder också kunskaper från mina andra utbildningar inom hälsa, lyssnar på vad du är ute efter samt vad din kropp säger mig. Jag ger en mjuk och ibland bestämd massage. Händerna är ett fantastiskt redskap och bara genom mjuk beröring kan man ofta komma åt på djupet.

Lymfbehandling

Lymfsystemet är en viktig del av immunförsvaret därför är det viktigt att hjälpa kroppen att hålla ett bra flöde så att slaggprodukter kan rensas bort. Här på Tobisakliniken ges de bästa möjligheterna för att hjälpa dig ta hand om det.

  • Information och tips för att göra egenvård hemma mellan behandlingarna
  • Behandlingen görs på IR-madrass för att få bättre effekt
  • Lymfkoppning och lymftejpning används vid behov

Nybesök 105 minuter
Vi börjar gå igenom din bakgrund, hur du mår och hur ditt liv ser ut idag.
Du får ett egenvårdshäfte så du lättare kan ta hand om dig hemma.
Du får en lätt lymfmassage första gången då jag behöver se hur just din kropp och system reagerar på behandlingen.

45 minuter Öppna upp
För dig som behöver få igång flödet kring nyckelbensgropar och nacke samt armhålor, armar och mage.

75 minuter Lätt helkropp eller Framsida
Ett lättare alternativ med fokus på lymfstationerna eller ordentlig genomgång på framsidan.

105 minuter Helkropp extra
För dig som vill att vi jobbar lite extra på blockeringar, vill ha extra fotmassage, ansiktsmassage eller akupressur.

Övriga behandlingar

Friskvårdsmassage 60 minuter
Massagen varvas med mjuka strykningar, tryck och massage både efter vad du själv föredrar och vad jag tycker passar på olika ställen. Den är uppfräschande och uppmjukande av musklerna.

Massage nacke och fötter
En kortare behandling för dig som vill släppa på spänningar runt nacken och genom fotmassagen få en slags helkroppsmassage. En fantastisk återhämtning som skapar flöden vilket ger kroppen bättre förutsättningar till självläkning.

Stressreducerande akupressur
Akupressur är en behandling som stimulerar kroppen till självläkning genom att trycka på vissa punkter i en speciell ordning. Det är ett alternativ till akupunktur och bygger på traditionell kinesisk medicin. Behandlingen skapar flöde i kroppens energibanor. Här får du en generell behandling och balansering, framförallt för dig som har svårt att varva ner och slappna av.

För dig som vill ha en mer utförlig utredning och behandling ur akupressurens perspektiv så rekommenderar jag att ni söker er till en auktoriserad akupressör eller akupunktör. Min huvudsakliga behandlingsform fokuserar på lymfsystem och andning.

Introduktionsmassage

Kom på Introduktionsmassage om du inte vet vad du ska välja eller vill känna dig för.

Du får möjlighet att beskriva vad du är ute efter eller fråga vad just du kan tänkas behöva. Det kan vara bra oavsett om det är för att hitta en bra återhämtningsbehandling eller om du är nyfiken på vad lymfbehandling är men känner dig lite osäker på att boka ett nybesök. Tillsammans hittar vi en bra väg för just dig!

Jag visar också lätt egenvårdsmassage och andningsövningar.

Du är välkommen att boka dessa även om du har varit hos mig tidigare.

Mini 30 minuter
Vi gör inledningen på en lymfmassage och masserar nyckelbensgropar och nacke samt armhålor och armar.

60 minuter
Under denna timme får du en friskvårdsmassage med inslag av lymfmassage.