Här presenterar jag de behandlingar jag ger så att det ska bli lättare för dig att välja, både behandlingar och upplägg.

Jag vet att regelbundna behandlingar gör gott och sätter igång kroppens självläkning. Det är något jag själv upplever och ser på mina kunder som kommer hit regelbundet.
Kommer de olika flödena i kroppen igång, så som lymfflöde, andningen och energiflödet, så får kroppen också hjälp att få igång olika funktioner. En frisk kropp utan svullnad, stelhet och smärta behöver bra flöden.

Läs mer på Varför lymfbehandling?

Mina lymfbehandlingar utgår från lymfmassage och jag använder också kunskaper från mina andra utbildningar inom hälsa, lyssnar på vad du är ute efter samt vad din kropp säger mig. Jag ger en mjuk och ibland bestämd massage. Händerna är ett fantastiskt redskap och bara genom mjuk beröring kan man ofta komma åt på djupet.

ERBJUDANDE 1

Boka minst 6 behandlingar inom en 12-veckorsperiod och få 10% rabatt oavsett behandling.

ERBJUDANDE 2

Boka en 30 eller 45 minuters behandling i veckan under 4 veckor i rad och få 15% rabatt.

Lymfbehandling

Lymfsystemet är en viktig del av immunförsvaret därför är det viktigt att hjälpa kroppen att hålla ett bra flöde så att slaggprodukter kan rensas bort. Här på Tobisakliniken ges de bästa möjligheterna för att hjälpa dig ta hand om det.

  • Information och tips för att göra egenvård hemma mellan behandlingarna
  • Behandlingen görs på IR-madrass för att få bättre effekt
  • Lymfkoppning och lymftejpning används vid behov

Nybesök 105 minuter
Vi börjar gå igenom din bakgrund, hur du mår och hur ditt liv ser ut idag.
Du får ett egenvårdshäfte så du lättare kan ta hand om dig hemma.
Du får en lätt lymfmassage första gången då jag behöver se hur just din kropp och system reagerar på behandlingen.

30 minuter – Öppna upp
Vi gör inledningen på en lymfmassage och masserar nyckelbensgropar och nacke samt armhålor, armar och mage.

45 minuter – Rygg och öppna upp
Vi börjar med en ryggmassage för att sedan göra inledningen på en lymfmassage och masserar nyckelbensgropar och nacke samt armhålor, armar och mage.

60 minuter – Framsida
Vi går igenom hela framsidan, från nyckelbensgropar till fötter.

75 minuter – Lätt helkropp
Ett lättare alternativ med fokus på lymfstationerna.

90 minuter – Helkropp
Ger en bra genomgång av hela kroppen för att få igång flöde och lossa på lite blockeringar.

105 minuter – Helkropp extra
För dig som vill att vi jobbar lite extra på blockeringar, vill ha extra fotmassage, ansiktsmassage eller akupressur.

120 minuter – Helkropp extra plus
Du får en gedigen och bra genomgång av kroppen. Jag har mer möjlighet att stanna upp längre där det behövs släppas på olika blockeringar.

Övriga behandlingar

Friskvårdsmassage 60 minuter
Massagen varvas med mjuka strykningar, tryck och massage både efter vad du själv föredrar och vad jag tycker passar på olika ställen. Den är uppfräschande och uppmjukande av musklerna.

Massage nacke och fötter
En kortare behandling för dig som vill släppa på spänningar runt nacken och genom fotmassagen få en slags helkroppsmassage. En fantastisk återhämtning som skapar flöden vilket ger kroppen bättre förutsättningar till självläkning.

Stressreducerande akupressur
Akupressur är en behandling som stimulerar kroppen till självläkning genom att trycka på vissa punkter i en speciell ordning. Det är ett alternativ till akupunktur och bygger på traditionell kinesisk medicin. Behandlingen skapar flöde i kroppens energibanor. Här får du en generell behandling och balansering, framförallt för dig som har svårt att varva ner och slappna av.

För dig som vill ha en mer utförlig utredning och behandling ur akupressurens perspektiv så rekommenderar jag att ni söker er till en auktoriserad akupressör eller akupunktör. Min huvudsakliga behandlingsform fokuserar på lymfsystem och andning.

Kombinationsbehandlingar
Lymfmassage plus med extra ansikts- och fotmassage

135 minuter – Få en ordentlig lymfmassage med extra där det behövs med extra fotmassage för att mjuka upp foten och därmed även hela kroppens insida. För en komplett behandling avslutar vi med ansiktsmassage för att få igång hela flödet.

Hälsokonsultation och lymfmassage

120 minuter – 30 minuters rådgivning innan 90 minuters lymfmassage. Vi pratar och planerar hur du kan göra för att få till ett bra upplägg för sundare livsstilsval. T ex inför hur du bäst tar hand om ditt immunförsvar och avgiftningssystem eller om du behöver hjälp med att hantera många nya erfarenheter inom hälsa och i vilken ände det är bäst att börja för just dig utefter dina förutsättningar.

Lymfmassage med ansiktsmassage eller akupressur

105 minuter – Få en ordentlig lymfmassage och avsluta med ansiktsmassage för att få igång hela flödet eller akupressur som släpper på spänningar, balanserar och sätter igång läkningsprocesser i kroppen

Lätt lymfmassage med ansiktsmassage och  akupressur

90 minuter – Vi börjar som vanligt med änglavingar för att få ingång systemet. Därefter får du lymfmassage, antingen lätt hela kroppen eller bara framsida. Sedan får du en behaglig och avslappnande lymfmassage i ansiktet. Som avslutning för att släppa på spänningar i axlar och nacke så får du en skön akupressurbalansering.

Introduktionsmassage

Kom på Introduktionsmassage om du inte vet vad du ska välja eller vill känna dig för.

Du får möjlighet att beskriva vad du är ute efter eller fråga vad just du kan tänkas behöva. Det kan vara bra oavsett om det är för att hitta en bra återhämtningsbehandling eller om du är nyfiken på vad lymfbehandling är men känner dig lite osäker på att boka ett nybesök. Tillsammans hittar vi en bra väg för just dig!

Jag visar också lätt egenvårdsmassage och andningsövningar.

Du är välkommen att boka dessa även om du har varit hos mig tidigare.

Mini 30 minuter
Vi gör inledningen på en lymfmassage och masserar nyckelbensgropar och nacke samt armhålor och armar.

60 minuter
Under denna timme får du en friskvårdsmassage med inslag av lymfmassage.