Bygg upp basen

Varför så bråttom? Stanna upp, lukta på blommorna och njut av livet.
Har du värk, är stel, känner dig svullen, blir sjuk ofta eller har sömnsvårigheter så har det ofta byggts upp under en lång tid i kroppen. Visst vore det väl skönt att hitta ett piller eller trycka på en knapp för att bara återfå energi, bli av med värk och bli stark och välmående på bara några veckor?
Det kan vara så att du har andningsteknik med mer eller mindre förbättringspotential, ett trögt lymfflöde med ärr och fibroser som stoppar upp, en tarm som krånglar och inte kan ta upp näring som den ska eller en lever som är välmående men överbelastad. Att ta hand om alla de här områdena och ge kroppen rätt byggstenar är basen för en god hälsa oavsett symptom. Ge dig själv tiden att sakta vända på skutan och hjälp kropp och sinne att läka sakta men säkert. Du behöver inte ha så bråttom, ge dig själv chansen att hantera allt som ska rensas ut i din takt så att allt hänger med.
Vet du inte i vilken ände du ska börja ta hand om dig i hälsodjungeln? Hos mig får du hjälp att bena ut din vardag, vad du redan gör bra för hälsan och i vilka steg du bäst tar dig an nya saker i en mer hälsomedveten livsstil i din takt på ett skonsamt och hållbart sätt. Man behöver inte laga kroniska symptom med akuta lösningar, det blir ändå inte bra om man inte ser till att basen fungerar.
Låt saker få ta tid, det viktiga är inte var du är just nu utan i vilken riktning du går. Gilla läget, acceptera det som varit, njut av det som är bra idag och våga göra bra saker för dig själv.